Liikkeenjohdon valmennus

Urho Matti

Matilla on monipuolinen, lähes 40-vuoden työkokemus erilaisista yritysjohdon kansainvälisistä ja kotimaisista tehtävistä. Lisäksi hän omaa vankan teoreettisen taustan toimittuaan yliopistotutkijana noin 10 –vuoden ajan.

Matti auttaa johtajia ja esimiehiä toimimalla valmentajana liikkeen-johdollisissa sekä liikejuridisissa asioissa.


Matin erityisosaamisalueet


Johtamiseen liittyvät asiat erityisesti vuorovaikutusjohtaminen ja muutosjohtaminen.


- Matti auttaa johtajia ja esimiehiä soveltamaan vuorovaikutusrooleja eri työelämän johtamis- ja vuorovaikutustilanteissa. Tarjoamme yrityksille vuorovaikutuslähtöistä valmennusta teatterin keinoin. Mestaripajasta kevennetyllä konseptilla räätälöimme liikkeenjohdollisen moniosaajan ja ammattinäyttelijän yhteistyönä ratkaisuja vuorovaikutus taitojen kehittämiseksi.


- Liikejuridiikan osaamisalueisiin kuuluvat sopimusasiat, työoikeudelliset asiat, verkostojuridiikka ja vahingonkorvausoikeudelliset asiat. Viime mainitusta aihealueesta Matti on väitellyt tohtoriksi vuonna 2015.


- Coaching, niin yksilö- kuin ryhmäcoaching. Tarjoan pitkäaikaisen työelämän kokemukseen perustuvaa coachausta lähtien käytännönläheiseltä pohjalta henkilön ja organisaation tarpeet huomioiden.


- Kokonaisvaltainen valmennus, joka voi sisältää elementtejä eri aihealueista, kuten coaching, mentorointi, konsultointi, sopimusjuridiikka tai muutosprosessiin valmentaminen.


- Erityisalueena on myös 24 h konsultointi.


Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta niin teemme yhteistyössä kanssasi ehdotuksen ratkaisuksi.
Puhelin: 040-8304500 tai sähköposti matti.urho@partisan.fi


© 2010 - 2021 Partisan